Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Полезно и интересно !
Автор: slavalessy Категория: Хоби
Прочетен: 1752424 Постинги: 702 Коментари: 0
Постинги в блога от 16.11.2014 г.
Набухвателите, регулаторите на киселинността и минералните соли са обозначени с номера от Е500 до Е620. И докато  Е500 е познатата на всички сода за хляб,  Е513 е сярната киселина!
За най-опасно се смята Е553b.
"По-безопасни" са: Е503, Е50...
Категория: Хоби
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 16.11.2014 13:17
Търсене

За този блог
Автор: slavalessy
Категория: Хоби
Прочетен: 1752424
Постинги: 702
Коментари: 0
Гласове: 788
Календар
«  Ноември, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930